Hondentrimsalon

✔Schoon en fris

✔Haal- en brengservice

✔Vertrouwde omgeving

 

Bent u op zoek naar een hondentrimsalon waar uw hond vakkundig getrimd wordt? Laat uw hond dan in de trimsalon van Dierenpension de Wildert in Chaam trimmen door een gediplomeerd trimster. U kunt honden laten trimmen wanneer u op vakantie, op zakenreis of weekendje weg bent en uw hond een tijdje bij ons vakantie viert. Ook wanneer uw hond niet bij ons verblijft, maar een dagje langskomt, kunnen wij uw hond trimmen. Natuurlijk behoort alleen het trimmen ook tot de mogelijkheden, hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem nu contact op!

Van een Schotse Herdershond tot een Bearded Collie: elke hond is welkom in de hondentrimsalon

Van een Bearded Collie en een Schotse Herdershond tot een Nederlandse Schapendoes; elke hond is welkom in ons hondentrimsalon en krijgt de beste zorg. Het trimmen van de honden vindt plaats in ons eigen hondentrimsalon. Heeft u meerdere honden en wilt u deze laten trimmen? U kunt één hond laten trimmen, maar ook meerdere honden is natuurlijk geen probleem. U kunt uw trouwe viervoeter(s) met een gerust hart bij ons achterlaten om getrimd te worden.

 

Maak een afspraak om uw honden of puppy te laten trimmen

Is het hoog tijd om één of meerdere honden of puppy’s te laten trimmen? Maak dan een reservering en geef bij bijzonderheden aan dat u uw hond(en) of puppy wilt laten trimmen in onze hondentrimsalon bij u in de buurt. Wilt u meer weten over de prijzen of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via het volgende telefoonnummer: 0161-496515. Mocht u eerst een rondleiding willen, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Ook bieden wij een speciale haal- en brengservice.